Doe de

gezondheidscheck

Krijg meer bewustzijn over je gezondheid

Bij de gezondheidscheck wordt onder andere naar de onderstaande onderwerpen gekeken om je voeding en leefstijl te beoordelen.

Voeding

Vitamines & Mineralen
Volwaardigheid
Variatie

Beweging

Regelmaat
Energie
Privé/Werk Balans

Lichaam

Middelomtrek
Gewicht
BMI

De diëtist is geen medisch specialist en kan niet beoordelen of er achterliggende aandoeningen aanwezig zijn. De diëtist kan je dus niet officieel gezond verklaren. Bij het vermoeden dat er iets ‘niet pluis’ is zal de diëtist je daarom doorverwijzen naar een specialist die dit wel kan beoordelen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ga nu voor een GRATIS gezondheidscheck

Weet jij hoe je ervoor staat wat betreft gezondheid? Heb je weleens last van lichamelijk klachten, een rommelende of opgeblazen buik, gebrek aan energie, haaruitval, een doffe huid, slechte nagels, spierkrampen, concentratieproblemen, verwardheid, depressieve gevoelens, gebrek aan eetlust, ongewenst gewichtsverlies of ben je vaak ziek. Er zijn ontelbaar veel klachten te noemen waarbij de oorzaak bij je voeding kan liggen. Een tekort van een bepaald voedingsstof zorgt ervoor dat je lichaam niet meer kan functioneren zoals het hoort, en dat ga je op den duur voelen. Het goede van voeding is dat je het direct kunt verbeteren.

Bewustzijn is de eerste stap naar een betere gezondheid!

Doe de onderstaande gezondheidscheck om erachter te komen of jij iets mist in je voeding of dat je nog iets kunt verbeteren wat betreft leefstijl. Via de vragenlijst kan de diëtist uitzoeken waar jij nog iets kunt verbeteren wat betreft voeding en leefstijl.

De online diëtist zal met zorg jouw gezondheidscheck analyseren en beoordelen. Dit betreft een advies die aansluit aan jouw behoeften van voedingsstoffen en energie. Je vult enkele benodigde gegevens in via het onderstaande formulier. Met deze gegevens krijgt de diëtist meer inzicht in jouw voeding en leefstijl. Vervolgens krijg je binnen vijf werkdagen jouw persoonlijke gezondheidscheck teruggestuurd met beoordeling. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan begeleiding om de feedback te verwerken en je voeding en leefstijl te verbeteren, dan kun je eenvoudig kiezen voor een intake met de online diëtist om te kijken of online begeleiding bij jou past*.

*De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Let wel op dat deze eerst van het eigen risico afgaat.


Welke klachten, hoe lang al, mogelijke oorzaak, wordt er al iets aan gedaan?
Welke aanpassingen (naam dieet), hoe lang, hoe vaak, welke resultaten heb je behaald?
Je kunt dit beschrijven als een kwartier naar werk fietsen en terug, een actieve baan hebben met veel lopen of eventuele sporten die je beoefent en hoe vaak per week.
Deze kun je meten met een meetlint die je om je middel houdt. De correcte meethoogte is precies in het midden van de onderste rib en het heupbot.

Hoe vaak eet je de volgende producten?


Geef hieronder aan welke productkeuzes je (weleens) maakt


Ga voor gezond!

En kies een pakket met langdurige begeleiding door de online diëtist!

Gezondheidscheck
Contact

Krijg vrijblijvend informatie over de mogelijkheden of stel hier je vraag.