Doe de

gezondheidscheck

Krijg meer bewustzijn over je gezondheid

Bij de gezondheidscheck wordt onder andere naar de onderstaande onderwerpen gekeken
om je voeding en leefstijl te beoordelen.

Bij de gezondheidscheck wordt onder andere naar de onderstaande onderwerpen gekeken om je voeding en leefstijl te beoordelen.

Voeding

Vitamines & Mineralen
Volwaardigheid
Variatie

Beweging

Regelmaat
Energie
Privé/Werk Balans

Lichaam

Middelomtrek
Gewicht
BMI

De diëtist is geen medisch specialist en kan niet beoordelen of er achterliggende aandoeningen aanwezig zijn. De diëtist kan je dus niet officieel gezond verklaren. Bij het vermoeden dat er iets ‘niet pluis’ is zal de diëtist je daarom doorverwijzen naar een specialist die dit wel kan beoordelen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ga nu voor een volledige gezondheidscheck

Weet jij hoe je ervoor staat wat betreft gezondheid? Heb je weleens last van lichamelijk klachten, een rommelende of opgeblazen buik, gebrek aan energie, haaruitval, een doffe huid, slechte nagels, spierkrampen, concentratieproblemen, verwardheid, depressieve gevoelens, gebrek aan eetlust, ongewenst gewichtsverlies of ben je vaak ziek. Er zijn ontelbaar veel klachten te noemen waarbij de oorzaak bij je voeding kan liggen. Een tekort van een bepaald voedingsstof zorgt ervoor dat je lichaam niet meer kan functioneren zoals het hoort, en dat ga je op den duur voelen. Het goede van voeding is dat je het direct kunt verbeteren.

Bewustzijn is de eerste stap naar een betere gezondheid!

Doe de online gezondheidscheck om erachter te komen of jij iets mist in je voeding of dat je nog iets kunt verbeteren wat betreft leefstijl. Via de vragenlijst kan de diëtist uitzoeken waar jij nog iets kunt verbeteren wat betreft voeding en leefstijl.

De online diëtist zal met zorg jouw gezondheidscheck analyseren en beoordelen. Dit betreft een advies die aansluit aan jouw behoeften van voedingsstoffen en energie. Je vult enkele benodigde gegevens in via het online formulier. Met deze gegevens krijgt de diëtist meer inzicht in jouw voeding en leefstijl. Vervolgens krijg je binnen vijf werkdagen jouw persoonlijke gezondheidscheck teruggestuurd met beoordeling. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan begeleiding om de feedback te verwerken en je voeding en leefstijl te verbeteren, dan kun je eenvoudig kiezen voor een intake met de online diëtist om te kijken of online begeleiding bij jou past*.

*De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Let wel op dat deze eerst van het eigen risico afgaat.

Wil jij weten hoe je leefstijl beter kan?

Wat is jouw gezondheid je waard? Kennis en bewustzijn zijn erg waardevol. Met de onderstaande gezondheidscheck leer jij je eigen leefstijl beter kennen en ontdek je waar jouw verbeterpunten zitten. Je gezondheid later is afhankelijk van je leefstijl nu.

Nu voor €24,99

Ga voor gezond!

En plan een intake in voor langdurige begeleiding door de online diëtist!

Gezondheidscheck
Contact

Krijg vrijblijvend informatie over de mogelijkheden of stel hier je vraag.

Not readable? Change text. captcha txt