Maak kennis met

Jouw online diëtist

De online diëtist van About Health…

…is jouw persoonlijke online voedings- en gezondheidscoach die je gaat begeleiden bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Samen wordt er gekeken hoe jij een gezonder eet- en leefpatroon kunt ontwikkelen én behouden! Op die manier verbeter je niet alleen je gezondheid, maar werk je ook aan nieuwe, gezondere gewoontes. Dat betekent dus geen dieet, geen onvolwaardige voeding, geen extreme veranderingen en geen tijdelijke hypes. De adviezen en begeleiding van de online diëtist zijn erop gericht dat het een verandering is van je voedingspatroon die volwaardig is en aansluit op je eigen wensen. Doordat het een voeding is die dicht bij jezelf staat, is het makkelijker om het langdurig vol te houden. Zo kun je er meer van genieten en heb je uiteindelijk meer resultaat!

Bij About Health krijg je geen dieet maar leer je bewuste en gezonde veranderingen te maken in je voedingsgewoontes. 

health-benefits-infused-water

Over de online diëtist van About Health

Laat ik mijzelf even voorstellen… mijn naam is Tessa Vellema, ik ben geboren in de zomer van ’96 in Zuid-Holland. In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Hierna ben ik zelfstandig gestart als online diëtist bij About Health. Dit heb ik gedaan, omdat ik zie dat onze samenleving nog veel kan verbeteren wat betreft de eigen gezondheid, en daar wil ik bij helpen. Daarnaast ben ik arts in opleiding en heb ik inmiddels de bachelor geneeskunde afgerond. Toch miste er iets… namelijk het bezig zijn met en meer leren over voeding en leefstijl. Daarom ben ik parallel met de master geneeskunde gestart met de studie ‘Nutritional Epidemiology and Public Health’ aan de Wageningen Universiteit. Uiteindelijk is het mijn doel om de arts te worden die niet meteen medicijnen voorschrijft, maar preventief eerst kijkt naar de mogelijkheden van voeding en leefstijl.

Ik ben ervan overtuigd dat langdurige begeleiding een hele belangrijke factor is voor succesvolle gedragsverandering. Je voeding en leefstijl verander je niet in één dag, dit heeft tijd nodig. Samen met passende informatie, begeleiding, geduld en doorzettingsvermogen werk je aan het behalen van je doelen. Het klinkt misschien moeilijk en veel werk, maar juist doordat het geen extreme impact heeft op het dagelijkse leven is het beter vol te houden en valt er écht resultaat te behalen. 

Tessa Vellema

Tessa Vellema, jouw online diëtist voor online voedings- en dieetadvies op maat
Tessa Vellema, jouw online diëtist voor online voedings- en dieetadvies op maat

Bijscholingen

Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren en mijn kennis te vergroten. Daarom ben ik eigenlijk altijd wel bezig met bijscholingen en cursussen volgen en congressen bezoeken. Onderwerpen die mij daarbij in het bijzonder interesseren zijn (over/onder)gewicht, maag-darmklachten, allergieën en verschillende aandoeningen waarbij voeding en leefstijl een rol spelen (denk aan de bloeddruk, bloedsuiker of cholesterol).

Bekijk mijn LinkedIn-pagina voor de laatste ontwikkelingen en bezigheden.

De online diëtist

Heeft de 4-jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek op alle gebieden van voeding gevolgd
Heeft inlevingsvermogen en luistert naar je wensen
Vertaalt wetenschappelijke adviezen naar de praktijk
Heeft uitgebreide kennis van producten
Schoolt zich bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen
Kan motiveren en coachen
Werkt professioneel en deskundig
Heeft een beschermde titel en beroepsgeheim

Visie

Ik geloof in de kracht van langdurige begeleiding. Geen korte en onvolwaardige diëten zonder resultaat op de lange termijn, maar een langdurige verandering naar een gezond en volwaardig voedings- en leefpatroon. Mijn doel is dat eenieder bewust is van zijn eigen gezondheid, dat voeding, beweging en psyche in balans zijn. Met de online mogelijkheden als online diëtist streef ik naar een efficiëntie en doelgerichte About Health methode.

Missie

Ieder mens is uniek in uiterlijk, kwaliteiten, interesses en gedachten. Zo is ook ieder lichaam uniek. Er is niemand die precies dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen en energie nodig heeft als jij. Dit vraagt daarom ook om een unieke aanpak. Met begeleiding die persoonlijk, op maat gemaakt en professioneel is, gaan we samen op zoek naar het voedingspatroon dat bij jou past.

Aangesloten bij

dcn-logo
kp_logo

KvK nummer: 68902131
KP nummer: 19102856589

Is jouw gezondheid te verbeteren?

Bekijk de mogelijkheden van About Health!

Online diëtist
Contact

Krijg vrijblijvend informatie over de mogelijkheden of stel hier je vraag.

Not readable? Change text. captcha txt