Duidelijkheid

voor iedereen

Privacyverklaring van About Health

About Health, gevestigd aan Lecksdijk 8 2811NK Reeuwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.abouthealthonline.nl
Lecksdijk 8
2811NK Reeuwijk
0643559108

Persoonsgegevens die wij verwerken

About Health verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

About Health verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– gezondheid
– burgerservicenummer (BSN)

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

About Health verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– About Health analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

About Health neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van About Health) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

About Health bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 7 jaar voor de verzamelde persoonsgegevens.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

About Health verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of wanneer dit door jou gevraagd wordt. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. About Health blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

About Health gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. About Health gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Cookie Naam Functie Bewaartermijn
Google Analytics _ga Analytische cookie die websitebezoek meet 2 jaar
Google Analytics _gid Analytische cookie die websitebezoek meet 1 dag
Google Analytics _gat Analytische cookie die websitebezoek meet 1 minuut
Cookie Melding cookie_notice_accepted Opslaan of de bezoeker cookies accepteert van onze website 1 jaar
WooCommerce woocommerce_recently_viewed Houdt bij welke producten de bezoeker recentelijk heeft bekeken 1 jaar
WooCommerce woocommerce_cart_hash Bewaardt de hash code van de winkelmand van de klant 1 jaar
WooCommerce woocommerce_items_in_cart Geeft aan of er items in de winkelmand zitten van de klant 1 jaar
WooCommerce wp_woocommerce_session Bewaardt een unieke code voor elke klant 2 dagen
WordPress wordpress_test_cookie Test of de browser van de bezoeker cookies accepteert 1 jaar
Jupiter mk_jupiter_love Onthouden dat de bezoeker een bericht leuk vind eindeloos

 

Website analyse

About Health gebruiken Google Analytics en Hotjar om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. About Health heeft een bewerkersovereenkomst met Google Analytics gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Google kan deze data aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de data namens Google verwerken. About Health heeft Google niet toegestaan de verkregen data te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@abouthealthonline.nl of vul hier het contactformulier in. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. About Health zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. About Health wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

About Health neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan hier contact op of stuur een mail naar info@abouthealthonline.nl

Onduidelijkheid of vragen?

Stel ze direct via het contactformulier

Privacyverklaring
Contact

Krijg vrijblijvend informatie over de mogelijkheden of stel hier je vraag.