Bekijk de

mogelijkheden

Wat kan About Health voor jou betekenen?

De online diëtist van About Health helpt je graag verder bij het verbeteren van je voeding en leefstijl. Wil je graag afvallen of aankomen, heb je een hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, een voedselallergie- of intolerantie of moet er gewoon echt iets veranderen aan je leefstijl? De online diëtist van About Health kan jou helpen je gezondheidsdoelen te behalen en gezonder te leren eten en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden of stel hier je vragen.  

 

Gezondheidscheck

Wil jij weten of je nog iets kunt betekenen voor je gezondheid? Valt je voeding te verbeteren, mis je belangrijke voedingsstoffen of krijg je juist ergens te veel van binnen? Dat kan allemaal met de eenmalige gezondheidscheck. Via een vragenlijst kan de diëtist uitzoeken waar jij nog iets kunt verbeteren wat betreft voeding en leefstijl. Daarna kun je zelf aan de slag gaan met de resultaten of toch kiezen voor begeleiding (zie online begeleiding).

Intake (gesprek)

Schrijf je in voor een intake (gesprek) met de online diëtist van About Health en kijk wat deze voor jou kan betekenen. De diëtist zal je hulpvraag en persoonlijke situatie in kaart brengen en hiervoor een advies geven. Via online begeleiding en zelfmanagement werk je aan gezondere voedingskeuzes en een betere leefstijl.

Voeding en mondhygiëne

Voeding en je mondgezondheid hebben veel meer met elkaar te maken dan je denkt! Hetgeen wat je eet en hoe je mondhygiëne ervoor staat zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Valt er iets te verbeteren aan zowel je mondgezondheid als je voedings- en leefpatroon? Lees dan meer over de mogelijkheden om deze te combineren.

VERGOEDING

Dieetadvisering wordt voor 3 uur per kalenderjaar vergoed door de basisverzekering. Houd hierbij wel rekening met het eigen risico als deze nog niet verbruikt is. Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen eigen risico te betalen. Mocht blijken dat 3 uur niet voldoende is, dan wordt er ook in diverse aanvullende verzekeringen extra dieetadvisering vergoed. Vraag dit na bij de eigen zorgverzekeraar.

De diëtist is (voor de meeste zorgverzekeraars) direct toegankelijk. Er is dus niet altijd een verwijzing nodig. Sommige zorgverzekeraars vragen er echter wel om. Bij twijfel kun je dit altijd navragen bij de eigen zorgverzekeraar of vraag eventueel een verwijsbrief aan via de (huis)arts.

De diëtist van About Health heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Valt jouw zorgverzekeraar daaronder, dan zal de factuur direct naar de zorgverzekeraar gestuurd worden. Bij zorgverzekeraars zonder contract krijg je de factuur en kun je deze zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Hiervan wordt meestal 75 tot 100% vergoed. Check hier hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoed bij zorg door About Health.

De duur van de consulten is 60 minuten voor de intake (kosten €90,-) en 20 minuten voor een vervolgconsult (kosten €30,-). Bij overige zorg die niet vergoed wordt betreffen de kosten € 15,- per kwartier. Dit is bijvoorbeeld wanneer je de 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar al verbruikt hebt, of bij dieetadvisering zonder medische indicatie.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op en kijk wat er nog meer mogelijk is

Mogelijkheden
Contact

Krijg vrijblijvend informatie over de mogelijkheden of stel hier je vraag.

Not readable? Change text. captcha txt